Ugrás a menühöz.Ugrás a keresődobozhoz.Ugrás a tartalomhoz.



 
480.75 MB
2024-04-22 13:25:33
 
 

application/octet-stream
Nyilvános Nyilvános
15
118
A program jelen formájában Windows 10 vagy későbbi rendszereken futtatható. Ha ön régebbi Windowst használ, kérje CD-s változatban!

Letöltés:
1. Nyomja meg a fenti Letöltés gombot.
2. Ha eszköze rákérdez a mentés helyére, válasszon egy önnek megfelelő helyet (lehet hordozható eszköz is), vagy csak nyomja meg a Mentés vagy Letöltés gombot.

A program indítása:
1. Nyissa meg a "Kanizsánkkal az EU-ba CD" elemet a letöltések között.
2. Az esetleges biztonsági figyelmeztetésre válassza a "Megnyitás" gombot. Ezután megjelenik a CD eredeti, korabeli tartalma.
3. Indítsa el a CD-n lévő Setup(.exe) nevű programot.
4. Ha "A Windows megvédte számítógépét" üzenetet kap, nyomja meg a "További információ" linket.
5. Válassza a megjelenő "Futtatás mindenképpen" gombot.
6. Engedélyezze a telepítést.
7. Megjelenik a program első képernyője. Kattintson a képre a továbbjutáshoz. A többi képernyőn: "Tovább", "Tovább", "Telepítés", "Befejezés".

Ezt követően az asztalon lévő "Kanizsai képeslapok" ikonnal lehet a programot elindítani. Ha hibaüzenetet kap, kezdje újra "A program indítása" 1. pontjától.
Ha túl kicsinek látja a program képernyőjét, indítás előtt kattintson jobb gombbal a Windows hátterén, válassza a "Képernyő-beállítások" menüpontot, és állítsa át a kijelző felbontását minél közelebb a 800x600-hoz.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------
A program eredeti információi változatlan formában:

Készült a Halis István Város Könyvtár ötlete nyomán, az Alma Mater Zala Bt. kivitelezésében, Kocsis Katalin és Kunics Zsuzsa közreműködésével, kanizsai képeslapgyűjtő lokálpatrióták jóindulatából, a Thúry György Múzeummal, a Kanizsai Maraton c. lappal, a Mátrix Marketing Műhely Kft.-vel, a Régi Jó Egyesülettel, a KANIZSA TV Kft.-vel való együttműködésben Nagykanizsa Megyei Jogú Város Önkormányzata és a Könyvtárpártoló Alapítvány Nagykanizsa megállapodása alapján az EU Kommunikációs Közalapítvány által a „Megyék és megyei jogú városok önkormányzatainak szerepe az Európai Unióhoz való csatlakozásig” címmel meghirdetett pályázat keretében 2003 áprilisában.

Támogató: Európai Unió Kommunikációs Közalapítvány
Ötletgazda és programmenedzser: Czupi Gyula
Programozás, design: Megyeri Krisztina
Digitalizálás, grafikai előkészítés: Hodák Sándor
Szöveges anyag és tartalom szerkesztése: Kocsis Katalin, Kunics Zsuzsa
© Alma Mater Bt. – Czupi Gyula – Kunics Zsuzsa – Megyeri Krisztina

Minimális rendszerkövetelmények: Win 95/98/2000/NT/XP/ME, Pentium processzor, 64 MB RAM, CD-ROM olvasó, minimum 800 x 600 képernyő felbontás

A CD-ROM másolásvédelemmel van ellátva. Kérjük, hogy csak az eredeti példányt használja.

A program indítása: a programot az első indítást megelőzően – a CD-ROM-on lévő SETUP.EXE nevű fájl segítségével – telepíteni kell. Ezt követően a Start menüben a Kanizsánkkal az EU-ba menüpontból Kanizsai képeslapokat kiválasztva, vagy az íróasztalon található ikonnal lehet a programot elindítani. A program helyes működéséhez a CD-ROM-ot a futás alatt ne vegye ki a CD-ROM meghajtóból.
A CD-ROM a Kanizsai képeslapok program mellett tartalmazza a KANIZSAI FORDULÓ - VÁROS NAPI LAP három számát. Ezek az újságok PDF formátumúak, megtekintésükhöz Acrobat Reader program szükséges. Ha ez a program nincs telepítve a számítógépre, akkor ehhez a CD-ROM-on található AcroRead mappában lévő SETUP.EXE fájlt kell elindítani. Az újságok az alábbi fájlnevekre történő kattintással, vagy a Start menüben a Kanizsánkkal az EU-ba menüpontból kiválasztva nézhetők meg. VNL2001.PDF, VNL2002.PDF, VNL2003.PDF

Elérhetőség: Alma Mater Bt., 8800 Nagykanizsa, Pf. 212.
Tel/fax: 06/93/320-950, alma@almamater.hu, www.almamater.hu

Insert failed. Could not insert session data.